Mihai Stoica Billel Omrani FCSB Petrolul Ploiesti Superliga

VIDEO Revelația din vestiarul lui FCSB. Mihai Stoica dezvăluie numele jucătorului care l-a impresionat

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit după meciul cu Petrolul, câștigat de echipa sa, scor 2-0, despre jucătorul care l-a impresionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 17:52
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 17:53

Oficialul vicecampioanei României îl consideră pe Billel Omrani omul meciului cu Petrolul, însă vorbește și despre rolul "extrem de important" pe care internaționalul algerian îl are și în afara terenului.

Mihai Stoica: "Omrani este un jucător extrem de important în vestiar"

"Omrani... am descoperit un jucător cu inimă, un jucător extrem de important în vestiar. Catalizator, mobilizator. Nu știu dacă făcea asta și la CFR, n-am idee, dar e posibil să o fi făcut. E un tip care e mereu pozitiv.

Mă pregăteam să spun că aveam de reproșat lui Feșnic o fază în care Omrani a fost faultat în careu (n.r - la un duel cu Huja, din prima repriză), dar am văzut meciul din nou, iar maniera în care a arbitrat Feșnic nu impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă. Feșnic a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din câte știu, a lăsat jocul liber", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Transferat la FCSB pe 12 septembrie, din postura de jucător liber de contract, Billel Omrani a jucat în doar două meciuri la FCSB, contra lui FC Argeș (3-2) și Petrolul (2-0). În primul a ratat o șansă foarte mare de a marca, atunci când a trimis în bară, iar în al doilea a oferit o pasă decisivă.

Billel Omrani nu poate juca pentru FCSB în grupele Conference League, având în vedere că lista a fost trimisă către UEFA înainte de transferul atacantului.

Gigi Becali: "Billel Omrani are valoare!"

Gigi Becali spune că Omrani a demonstrat deja că are valoare, chiar dacă nu se află la capacitate maximă, astfel că are încredere în ceea ce poate oferi internaționalul algerian în viitorul apropiat.

"Ai văzut că Omrani are valoare? Și-a creat relații. Stai puțin, el e la 60%. El are valoare, știe mingea, e prieten cu mingea. Mingea nu-l trădează dacă e prieten cu el", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!