Reteta unei TEPE de 1.4 milioane de euro. Trimis "pachet" de polonezi, Costea si-a depus memoriu pentru a scapa de Steaua

Reteta unei TEPE de 1.4 milioane de euro. Trimis "pachet" de polonezi, Costea si-a depus memoriu pentru a scapa de Steaua

Transferat in 2011 in schimbul unei sume de 1.4 milioane de euro si intrat direct in topul celor mai scumpi fotbalisti cumparati vreodata de Steaua, Mihai Costea a avut 3 ani de cosmar in Ghencea, acesta fiind activ mai mult in afara terenului si pe primele pagini ale tabloidelor.

Cu 57 de meciuri jucate pentru Steaua, Mihai Costea s-a dovedit a fi una dintre marile "tepe" luate de formatia din Ghencea in ultimii ani, acesta reusind sa inscrie doar 13 goluri in trei sezoane, si acelea in meciuri cu adversare mult mai slab cotate.

Exilat de Reghecampf in sezonul trecut, Mihai Costea a sperat in aceasta vara sa scape de Steaua si a mers in Polonia pentru a juca la castigatoarea Cupei, Zawiza Bydgoszcz. Atacantul a apucat chiar sa debuteze pentru formatia poloneza intr-un meci amical, insa a fost trimis "pachet" acasa, dupa ce oficialii lui Zawiza au ajuns la concluzia ca jucatorul nu-i poate ajuta.

Costea nu renunta insa la dorinta de a "evada" din Ghencea, iar atacantul a luat acum o noua decizie. Acesta a depus la LPF un memoriu prin care cere rezilierea contractului cu Steaua, invocand faptul ca formatia din Ghencea nu i-a mai achitat salariul.

LPF a anuntat ca va judeca dosarul lui Mihai Costea pe data de 20 august, atunci cand fotbalistul ar putea fi declarat liber de contract, lasand astfel o paguba de 1.4 milioane de dolari in urma.

1 singur meci a jucat Mihai Costea pentru Steaua in sezonul trecut al Ligii I

0 goluri a dat acesta in stagiunea trecuta

37 de meciuri a jucat "Nila" in tricoul ros-albastru in Liga I, marcand 9 goluri

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies