Liga 1

RETETA succesului in Ghencea? Reghe a prezentat planul lui Becali pentru o echipa de Champions League:

Fostul antrenor al Stelei a negat discutia despre o eventuala revenire in Ghencea si a spus ca abia din vara asteapta potentialele oferte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2015, 07:45
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2015, 07:44

Reghecampf a comentat si strategia gresita, in opinia fanilor, care ar fi slabit echipa - prin vanzarea lui Szukala, Sanmartean si Keseru, in iarna.

Liderul a pierdut multe puncte in retur din diferenta fata de urmaritoare, iar acum a ajuns la doar un punct in fata lui ASA Targu Mures.

"Keseru era un golgheter, Sanmartean era un pasator foarte bun, Szukala ne ajuta mult, pe linia de fund. Sunt pierderi mari pentru noi. Conteaza enorm. Au plecat jucatori-cheie! Eu nu pot ca in cateva luni sa fac echipa asta sa joace altfel! Nu pot!", a spus Costel Galca dupa infrangerea cu Otelul, 1-2 pe Arena Nationala.

Replica a venit de la Reghecampf:

"Echipele, ca sa poata trai, trebuie sa vanda. Steaua avea si multe puncte avans in iarna, care s-au pierdut, erau oferte, una buna pentru Keseru, in timp ce Szukala si Sanmartean erau in ultimele sase luni de contract. De aceea, cred ca vanzarea lor a fost normala.

Eu nu cred ca la Steaua, la calibrul sau, e normal sa vorbim de reconstructie - ea trebuie sa joace in fiecare an in cupele europene. Are si tineri in lot, care pot sa intre din mers, deci nu e cazul de reconstructie - parerea mea.

Patronul Stelei vrea sa construisca o baza de antrenament foarte moderna, o academie, care sa produca. Deocamdata la Steaua nu se poate sa crestem jucatori asa cum ar trebui, la o echipa de acest nivel, pentru ca nu sunt conditii", a spus Laurentiu Reghecampf la Europa FM.

Modifică setările cookies