Victor Piturca Laurentiu Reghecampf Stranieri

Piturca vorbeste pentru prima data despre refuzul de a da mana cu Reghecampf: "Nu vreau sa am de-a face cu el". Ce spune

Aflati in conflict inca din perioada in care activau in Romania, Victor Piturca si Laurentiu Reghecampf s-au evitat le meciurile directe din Arabia Saudita, acestia fiind chiar protagonistii unui episod remarcat chiar si de fanii arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 19:24
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 19:33

Piturca a refuzat sa dea mana cu adversarul sau la meciul direct jucat in campionatul Arabiei, lucru care a generat un val de declaratii si de critici ale lui Reghecampf si ale sotiei sale, Anamaria Prodan.

Fostul selectioner s-a abtinut sa raspunda, insa a vorbit pana la urma despre acel episod. Acesta l-a criticat dur pe Reghecampf si a spus ca nu mai vrea sa auda vreodata de acesta.

"Nu stiu cum a indraznit sa vina sa-mi stranga mana. In primul rand e mai mic decat mine. Daca era, eu trebuia sa ma duc la el pentru ca sunt mai mare.

Pentru mine, acest om nu exista. Nu vreau sa am de-a face cu el. Eu nici nu am vorbit cu el. Am auzit ca nevasta-sa a facut afirmatii despre mine. Nici nu stiu cine este aceasta persoana, nu ma intereseaza aceasta familie. Nu vreau sa am de-a face cu ei. In Romania sunt oameni fara niciun pic de caracter.

El a fost jucatorul meu. L-am luat in lotul pentru EURO, dar nu a jucat niciun meci. De la Steaua l-am scos din lot pentru ca nu a avut un comportament bun, dar apoi am avut o relatie normala. Acum, nu vreau sa mai am de-a face cu el", a spus Victor Piturca la Dolce Sport.

Modifică setările cookies