Liga 1

Remarcatul surpriză al lui Mitică Dragomir în CFR - FCSB: „Îmi place de el! Are sânge în instalații!”

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB a fost pe placul fostului președinte al LPF.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 08:37
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 09:21

FCSB s-a impus pe terenul CFR-ului, 1-0, în runda a cincea din playoff și s-a apropiat la 2 puncte de echipa pregătită de Dan Petrescu (54 ani), cu 5 jocuri înainte de finalul campionatului. Chiar dacă l-a lăudat pe Anton Petrea (46 ani) pentru modul cum a pregătit partida, Dumitru Dragomir (75 ani) este de părere că tot CFR Cluj se va încorona campioană. 

Dragomir: „Petrea a fost mai bun decât Petrescu!”

„Un meci adevărat, pe viață și pe moarte! Mi-a plăcut duritatea, arbitrajul, rezultatul. Nu mai sunt oficial la fotbal, am și eu favoriți. Vreau să văd meciuri în cupele europene aici, la București. Eu cred că CFR e campioană, dar Steaua a jucat bine, la rezultat. 

Antrenorul celor de la FCSB a fost mai bun decât Dan Petrescu astăzi. Antrenorul principal! Puștii ăștia de la Steaua au crescut, în frunte cu Tănase. Au jucat bine, se bagă în contre. Îmi place cum nu s-a pomenit. Oaidă mi-a plăcut mult când a intrat. Îmi pare rău că s-a accidentat Olaru. Târnovanu, portarul, e jucător cu personalitate”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp. 

Însă, cu toate acestea, fostul președinte al LPF a fost impresionat de arbitrajul lui Istvan Kovacs (37 ani), pe care îl laudă pentru promptitudinea cu care i-a arătat cartonașul roșu lui Susic, la intervenția asupra lui Olaru. Totodată, în urma victoriei obținute de FCSB, Dragomir susține că și Universitatea Craiova are acum șanse la titlu.

Dragomir: „Kovacs este un arbitru de Campionat Mondial!”

„Istvan Kovacs a fost impecabil. Faptul că a dat cartonașul roșu imediat, fără comentarii, spune că este un arbitru de Campionatul Mondial. Are sânge în instalație și îmi place de el. Știe meserie! O echipă care trage un șut pe poartă nu poate câștiga un meci! Nu se poate chiar așa. Acum, Craiova are și ea șanse la titlu”, a mărturisit Dragomir.

Modifică setările cookies