Ilie Dumitrescu Rapid Universitatea Craiova Superliga Ilie Dumitrescu

Remarcații lui Ilie Dumitrescu, după meciul Rapid - Universitate Craiova: „Mi-au plăcut foarte mult!”

Rapid s-a impus fără probleme, scor 2-0, în fața Universității Craiova, scor 2-0 (1-0), în etapa cu numărul 14 din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 11:20
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 11:23

După meci, Ilie Dumitrescu i-a felicitat pe rapidiști pentru organizare și a lăudat jocul făcut de cei doi închizători ai Rapidului.

Cu Rrahmani accidentat, Cristiano Bergodi a ales să meargă pe mâna lui Borja Valle în atac, pe poziția de vârf împins, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere inspirată, după cum spune Ilie Dumitrescu.

„Mi s-a părut un Rapid extrem de bine organizat, de disciplinat. A excelat axul central, fundașii centrali, Săpunaru cu Iacob, cei doi închizători mi-au plăcut foarte mult, n-au urcat deloc, nici Oaidă, nici Albu, dar făceau foarte bine conexiunea între compartimente. Funsho, în special, a alergat foarte mult.

Bergodi, lăudat de Ilie Dumitrescu

Inspirat (n.r. - Cristiano Bergodi) cu Borja Valle „9” (n.r. - atacant central). Stan a intrat bine. A schimbat foarte bine Bergodi. Foarte bine și Papeau, e un jucător care ține bine de minge.

La Craiova, deși a schimbat super ofensiv... Intră Markovic, apoi Trică, a jucat cu doi atacanți. Intră și Roguljic. Au controlat jocul, au avut posesia, dar fără ocazii de gol importante. Ce echipă are jucători în banda stângă ca Bancu și Mitriță? Sau Screciu, jucător de națională. E vorba de încredere”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

Rapid a ajuns la nouă etape consecutive fără înfrângere, având şase victorii şi trei egaluri.

Universitatea nu a mai câştigat de trei etape, în care are un egal şi două eşecuri, marcând un singur gol. Craiovenii au doar o victorie în ultimele cinci etape şi două în ultimele opt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!