Reghecampf și-a „mitraliat” jucătorii după remiza cu Botoșani: „Reacții de copii și greșeli în lanț!”

Antrenorul Universității Craiova, nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu FC Botoșani, 2-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 09:52
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 09:59

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au întâlnit în etapa a 18-a a Ligii 1, iar cele două echipe au oferit un meci spectaculos la capătul căruia s-au marcat patru goluri. 

Chiar dacă au deschis scorul prin Andrei Ivan, oltenii s-au văzut conduși până la finalul primei reprize, reușitele lui Kage și Edjouma aducând-o pe Botoșani în avantaj. Iar acest lucru l-a deranjat pe Laurențiu Reghecampf, care la finalul partidei, a declarat că este total nemulțumit de atitudinea elevilor săi. 

Reghecampf: „Trebuie mai multă personalitate”

„Pentru mine este o dezamăgire, faptul că am ratat ocazii foarte multe, de unde ar fi trebuit să marcăm sută la sută. Dezamăgit pentru faza de apărare în multe momente, reacții de copii, greșeli în lanț, jucători care au calitate, care au nivel. 

Trebuie mai mult curaj, mai multă personalitate și să arătam mai multă maturitate în momentele dificile, pentru că avem jucători are pot face acest lucru. Clar nu sunt mulțumit că am pierdut două puncte în seara aceasta. Trebuia să câștigăm meciul și trebuia să o facem într-o altă manieră.

În prima repriză, conduci jocul de la început până la sfărșit, și intri la pauză și este 2-1 pentru adversar, lucru care nu se poate întâmpla”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu FC Botoșani. 

În urma acestui rezultat de egalitate, 2-2, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte, cu 3 puncte mai puțin decât Voluntari, 11 decât FCSB și 19 decât liderul CFR Cluj. În timp ce FC Botoșani, cu același număr de puncte ca oltenii, se află pe locul 6, ultimul care duce în playoff. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies