Liga 1

Reghecampf, în pericol de a fi demis de la Universitatea Craiova? Antrenorul, avertizat de MM Stoica: „Rotaru e un tip impulsiv”

Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu cu 7 etape înainte de finalul campionatului regulat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 08:54
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:11

În runda 23 din Liga 1, Universitatea Craiova a bifat al optulea eșec din acest campionat. Oltenii au fost învinși ceu 1-3 de către Sepsi OSK, la capătul unui meci controlat de elevii lui Cristiano Bergodi. 

Astfel, cu toate că la începutul sezonului Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova are ca obiectiv câștigarea titlului, cu 7 etape înaine de finalul campionatului regulat, echipa din Bănie tremură pentru un loc de playoff, ocupând poziția a cincea. 

Iar Mihai Stoica îl avertizează pe Laurențiu Reghecampf cu privire la comportamentul celui care finanțează echipa olteană. Managerul general al lui FCSB îi reamintește fostului său colaborator că Mihai Rotaru a declarat că Marian Copilu nu va ajunge în Bănie pentru a ocupa postul de președinte al clubului, ca la scurt timp mutarea să fie anunțată oficial. 

„Mihai Rotaru e un tip impulsiv și nu știu ce să zic… Așa a zis că nu vine Marian Copilu și la patru zile a venit. Eu știu că Reghe și Rotaru au o relație și în afară, dar nu știu ce să zic”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Clasamentul Ligii 1 

Reghecampf, deranjat de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Sepsi OSK 

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a arătat cu degetul spre fotbaliștii săi pe care îi acuză că nu au respectat tactica pregătită pentru acest meci.

„Victorie meritată pentru Sepsi, ei au intrat mai hotărâți. Ne dăm gol singuri în prima repriză, revenim, marcăm, mai marcăm un gol anulat, mai avem o ocazie, putem să intrăm la pauză cu un gol avans, dar atitudinea din repriza a doua, după accidentarea lui Marius Constantin, a dat totul peste cap”, a declarat antrenorul Universității Craiova.

Modifică setările cookies