Reghecampf este atentionat! Steaua se poate RUPE in bucati: "Va fi foarte greu. Am trait asta pe propria piele"

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 16:20

	Reghecampf este atentionat! Steaua se poate RUPE in bucati: "Va fi foarte greu. Am trait asta pe propria piele"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Ioan Andone i-a trimis lui Reghecampf cateva atentionari pentru acest sezon. Ando este sigur ca Reghe va avea probleme in a-i motiva pe jucatori in acest sezon, tinand cont ca Steaua va lupta pe trei fronturi: Campionat, Cupa Romaniei si Liga Campionilor.

In Champions League e altceva, aici e alta mincare de peste. CFR a suferit din cauza asta, am trait pe propria-mi piele cind jucatorii erau extrem de montati in UCL si in campionat aveam probleme de concentrare.

Va fi foarte greu pentru Steaua, nu va fi ce a fost anul trecut in Europa League.In Liga trebuie sa joace mult mai bine ca anul trecut, deci trebuie sa le creasca evolutia cu 10-15 procente la fiecare jucator. In plus, trebuie sa aiba pe banca solutii foarte-foarte bune”, a spus Andone la Dolcesport.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT