Reghecampf a intrat in ISTORIE! Ziua la care stelistii nici NU incercau sa spere! Cifrele magice pentru Steaua:

Duminica 08 Septembrie 2013, 15:31

	Reghecampf a intrat in ISTORIE! Ziua la care stelistii nici NU incercau sa spere! Cifrele magice pentru Steaua:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Reghecampf a devenit cel mai longeviv antrenor din Liga 1. In acest moment este de 15 luni la Steaua, adica de 475 de zile. Locul doi, in topul stabilitatii e ocupat de Velcea, de la ACS Poli, care este antrenor de 370 de zile.

Mai mult, Reghe este antrenorul cu cel mai lung mandat in ultima vreme pe banca Stelei. Este depasit doar de Olaroiu, care a stat acolo timp ce 561 de zile, cel mai mult de cand e Becali patron la Steaua. Ca sa aiba cel mai lung mandat din 'era Becali', Reghe mai are nevoie de trei luni, adica pana aproape de jumatatea lunii decembrie.

Acelasi Gigi Becali avea un obicei de a schimba antrenorul, insa dupa ce echipa a luat un nou titlu dupa o pauza lunga si dupa un parcurs extrem de frumos in Europa League, iar acum o prezenta in grupele Ligii, Becali si-a schimbat strategia.

Comparativ, scrie Gazeta, in tot acest timp o echipa cu pretentii, ca Vaslui, a schimbat 7 antrenori! Urmatorii sunt cei de la CFR, cu 6, apoi vine Astra, cu 5 tehnicieni inlocuiti.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT