Reghe vrea cea mai tare baza sportiva din Romania! Va costa o avere! Cati bani trebuie sa cheltuiasca Becali pentru visul antrenorului

Reghe vrea cea mai tare baza sportiva din Romania! Va costa o avere! Cati bani trebuie sa cheltuiasca Becali pentru visul antrenorului

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Reghecampf ii va cere lui Becali sa investeasca intr-o noua baza sportiva incepand din aceasta vara. Antrenorul Stelei a fost extrem de multumit de baza sportiva din Anglia, de pe ST. George's Park. Insa complexul sportiv de acolo a costat 105 milioane de lire sterline, iar 25% din bani au fost investiti de Federeatia Engleza, scrie Prosport.

„Avem in plan anumite investitii din vara. Trebuie sa clarificam unde va face aceste investitii Gigi Becali. Vreau sa construim o baza moderna. Bine ar fi sa reusim acest lucru in Ghencea”, a spus Reghecampf.

Din pacate pentru stelisti, Becali nu este prea tentat sa investeasca toti banii. Patronul ar vrea sa acceseze 10 milioane de euro prin intermediul fondurilor europene. O alta problema pe care a rezolvat-o deja este terenul. El detine 10.000 de hectare in Padurea Baneasa. Daca va defrisa patru hectare, atunci spatiul ar ajunge pentru o baza sportiva ultra-moderna.

In afara de terenurile de fotbal, Becali ar mai vrea sa construiasca un hotel, o clinica si o biserica. Cea mai mare inovatie pe care chiar preparatorul fizic, Thomas Neubert, o doreste, este un speedcourt. Adica un spatiu amenajat intr-o sala cu senzori care afla parametrii unui sportiv care participa la exercitii in aceasta camera. 500.000 costa constructia unui asemenea sali, care a fost facuta celebra de cluburi precum Real Madrid sau Bayer Leverkuesen.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A murit renumita scriitoare Ileana Vulpescu, autoarea romanului ''Arta conversaţiei''
BRAT
Modifică setările cookies