Reghe schimba echipa! PATRU modificari la meciul cu Astra? Vezi cum arata echipa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Iulie 2012, 12:30
Reghe schimba echipa! PATRU modificari la meciul cu Astra? Vezi cum arata echipa:

Steaua lui Reghe n-a impresionat in prima etapa iar antrenorul din Ghencea va face cateva modificari in echipa de start, mai ales ca si patronul a cerut sa nu mai vada o parte din jucatori.

Steaua schimba atacul la deplasarea de la Ploiesti. Reghe il baga in teren pe Rusescu, salvatorul de la debutul cu Chiajna. "Florin Costea va mai primi sanse, nu trebuie sa se supere. Momentan, Rusescu si-a castigat dreptul de a juca din primul minut", a anuntat Reghe. Becali a fost mai ferm. "Sa nu-l mai vad pe Florin ca joaca. A pierdut toate mingile!", a tunat patronul Stelei.

Si Rocha se muta pe banca. "Daca era atacant bateam Chiajna cu 4-5 la 0. Nu se poate sa ratezi atat!" a spus Becali, care l-a cerut pe Nikolici. Muntenegreanul a impresionat in minutele jucate cu Concordia si a avut si o bara.

Un alt jucator care a dezamagit la debutul pentru Steaua a fost Dumitras, venit vara asta de la Ceahlaul. "A plans dupa meci, a avut emotii foarte mari si nu a mai facut un meci bun ca prezentarea cu Litex", a spus antrenorul Stelei. In locul lui Dumitras, Reghe ar putea apela la Georgevski, adus in vara asta pentru sase luni din Croatia.Georgevski n-a impresionat in pregatiri insa.

Un alta schimbare in echipa de start o va reprezenta inlocuirea lui Latovlevici cu Parvulescu. Lato a fost suspendat o etapa dupa cartonasul rosu din meciul cu Chiajna.

Echipa probabila  a Stelei cu Astra: Tatarusanu, Georgevski, Chiriches, Gardos, Parvulescu, Bourceanu, Tibi Balan, Tanase, Chipciu, Rusescu, Nikolici

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT