Reghe s-a enervat dupa 1-5 cu Nurnberg! Schimbarea fortata care arata ca Steaua are nevoie urgent de un transfer! Ce experiment a gandit antrenorul Stelei:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 19:05

	Reghe s-a enervat dupa 1-5 cu Nurnberg! Schimbarea fortata care arata ca Steaua are nevoie urgent de un transfer! Ce experiment a gandit antrenorul Stelei:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Partida cu Nurnberg, primul amical al Stelei din cantonamentul de la Marbella, a aratat marile slabiciuni ale echipei in zona centrala a apararii. Reghecampf i-a folosit atunci pe Varela si Rapa in centrul apararii iar Steaua a primit 3 goluri in prima repriza.

Cum Doru Bratu a fost cedat la Pandurii iar Florin Gardos este accidentat si nu a putut fi folosit in aceste doua meciuri, Laurentiu Reghecampf a decis sa improvizeze la meciul cu Werder. Mihai Pintilii a trecut fundas central! Astfel, Razvan Prepelita a revenit pe postul sau de mijlocas central iar Cornel Rapa a fost folosit in banda dreapta.

Daca nu va mai face niciun transfer in aceasta iarna, Laurentiu Reghecampf va fi nevoit sa se bazeze in retur doar pe 3 fundasi centrali: Florin Gardos, Varela si Lukasz Szukala. Iar o accidentare sau o suspendare ar putea duce la o noua situatie in care antrenorul Stelei sa fie nevoit sa improvizeze. Iar experimentul 'Rapa, fundas central' nu s-a dovedit a fi inspirat in amicalul cu Nurnberg.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies