Reghe si-a reziliat contractul cu Steaua! La cati bani s-a inteles cu Becali si prima reactie a fostului antrenor al Stelei:

Laurentiu Reghecampf poarta la aceasta ora ultimele discutii privind rezilierea contractului cu Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 17:22
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 18:28

UPDATE 17:33 Laurentiu Reghecampf a iesit victorios de la discutiile cu Argaseala. Cei doi s-au imbratisat, iar oficialul Stelei i-a urat 'mult succes la Al Hilal'.

In urma negocierilor, Reghecampf a renuntat la restantele de 350.000 de euro pe care le avea de primit din partea conducerii Stelei, in schimbul clauzei de reziliere din contract (1 milion de euro).

"Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am facut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui sa platesc o suma foarte importanta echipei Steaua. Paguba este mai mica decat clauza de reziliere. Am ajuns la o intelegere, este totul OK, este foarte bine. Eu as fi preferat sa se intample altfel, dar sper ca pe viitor sa fiu un exemplu si in aceasta directie. Anume, contractul unui antrenor trebuie facut foarte bine, cu clauze de ambele parti, ca sa aiba valabilitate. Am facut o socoteala, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problema", a spus Reghecampf la Dolce Sport.


17.00 Laurentiu Reghecampf s-a temut ieri ca plecarea la Al Hilal ar putea fi blocata de clauza de 1 milion de euro pe care ar fi trebuit, conform contractului, sa i-o plateasca lui Gigi Becali.

Astazi, in urma negocierilor, Reghe a ajuns la un acord cu Valeriu Argaseala, vocea si mana dreapta a patronului Gigi Becali in discutiile de azi.

Reghe a inceput inca de dimineata tratativele cu Argaseala, iar acum este la a 3-a vizita la biroul oficialului stelist.

Dupa ultima discutie, purtata in jurul pranzului, fostul antrenor al Stelei a iesit linistit: "Gata, ne-am inteles!"

La aceasta ora, Laurentiu Reghecampf si Valeriu Argaseala fac ultimele formalitati privind rezilierea contractului.

Reghe va zbura maine dimineata spre Emirate.

Modifică setările cookies