Liga 1

Reghe comenteaza forma Stelei: "Daca nu se intampla asta, vor avea probleme!" Ce trebuie modificat de urgenta in Ghencea:

Steaua a pierdut primele doua meciuri amicale din acest cantonament de vara, iar fostul antrenor a comentat forma pe care o arata Steaua acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 15:20
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 15:20

1-2 si 2-5, doua scoruri in ultimele doua partide ale Stelei in pregatire. Meciuri care nu au lamurit care este jocul Stelei cu noul antrenor si cu noul sistem de joc.

"Daca nu se schimba asta, vor avea probleme!"

Reghecampf a vorbit pentru Dolce despre ce se intampla la Steaua acum:

"Important in aceasta perioada este ca echipa sa se pregateasca. Eu cand am hotarat sa facem acest cantonament am vrut sa jucam cu echipe mai slab cotate, stiam ca jucatorii vor fi obositi. Cred ca doua meciuri cu echipe din liga a 2-a elvetiana vor fi ok. Nu trebuie sa ne panicam, este perioada cand jucatorii acumuleaza. Eu ii cunosc foarte bine, daca vor fi bine pregatiti, sunt sigur ca vor reusi. S-a schimbat sistemul, iar acest lucru se resimte.

Jucatorii mai au nevoie de timp si sunt sigur ca vor regla totul. Problema este ca sunt foarte multi oameni care discuta despre echipa. Singurul care are voie sa discute este antrenorul, ceilalti trebuie sa se concentreze sa faca treaba, iar jucatorii sa stie ca au un sef. Daca nu se va intampla acest lucru, vor avea probleme", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies