Reghe a stabilit cantonamentele de vara: doua locatii in premiera! Jucatorii vor efectua control cardiologic suplimentar

Reghe a stabilit cantonamentele de vara: doua locatii in premiera! Jucatorii vor efectua control cardiologic suplimentar

Stelistii se vor pregati in Slovenia si Olanda, a anuntat site-ul oficial al clubului.

Fotbalistii de la Steaua vor reveni din vacanta luni, 6 iunie, la ora 8,00, atunci cand este programata vizita medicala din cadrul Institutului National de Medicina Sportiva.

Toti membrii lotului vor efectua suplimentar, in clinica Medsana Cotroceni, in zilele de luni si marti, un control cardiologic amanuntit, care va cuprinde si un examen ecocardiografic.

Fotbalistii se vor pregati la Domnesti pana pe data de 15 iunie, cand este programata deplasarea in primul cantonament de vara, din Slovenia. Acolo, echipa va fi cazata la Grand Hotel Primus, din Ptuj, iar antrenamentele vor avea loc pana pe data de 30 iunie, cand delegatia Stelei va reveni in tara.

Intre 3 si 16 iulie, stelistii vor participa la cel de-al doilea turneu de pregatire, care va avea loc in Olanda. Echipa va fi cazata la Hotelul Bilderberg De Keizerskroon, din localitatea Apeldoorn.

Prima partida oficiala din sezonul viitor este finala Cupei Ligii Adeplast, programata pe 17 iulie, impotriva echipei Concordia Chiajna. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies