Reghe a schimbat metoda de recuperare! Stelistii s-au speriat cand au vazut ce au de facut! Cine este cel mai bun la antrenamente: 

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 08:53

	Reghe a schimbat metoda de recuperare! Stelistii s-au speriat cand au vazut ce au de facut! Cine este cel mai bun la antrenamente: 

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Reghecampf a inceput sa faca antrenamente cat mai dure dupa rezultatele din amicale. Daca la inceputul cantonamentului jucatorii mergeau la Spa pentru recuperare, acum stelistii fac antrenamente extrem de solicitante.

Piovaccari s-a descurcat cel mai bine la ultimul antrenament. Italianul a ridicat greutatile cu zambetul pe buze. In schimb, Keseru nu s-a adaptat inca la stilul lui Neubert. El s-a chinuit sa faca fata antrenamentului. Exista insa si jucatori care au renuntat. Kapetanos nu a reusit sa reziste timpul cerut de preparatorul fizic.

Steaua va juca ultimul amical din Spania, cu FC Baku, de la ora 19. Portarul transferat in aceasta iarna, Bogatinov, este anuntat titular.

Steaua nu a castiigat niciun meci in acest cantonament. Echipa se va intoarce in Spania pe 26 ianuarie, unde va disputa inca o serie de amicale. Goteborg, Lokomotiv Plodviv, Korona Kielce si Elfsborg sunt adversarii alesi de Reghe pentru ultimul turneu.

Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies