Reghe a facut PUBLIC contractul cu Steaua: "Nu las echipa la greu!" Ce ASIGURARI le da fanilor inainte de verdictul UEFA:

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Iunie 2013, 21:40

Laurentiu Reghecampf anunta ca nu pleaca de la Steaua, chiar daca echipa va fi exclusa de UEFA din cupele europene. "Vom fi mai puternici anul viitor daca se intampla asta", anunta antrenorul Stelei.

"Trecem printr-un moment greu, dar daca nu vom fi lasati in cupele europene, Steaua nu va muri si va fi mult mai puternica anul viitor. Daca vom juca in Champions League, atunci vom avea trei obiective. Calificarea in grupe, pe langa titlu si Cupa. Nu plec, nu las echipa la greu, asta sa fie clar!", a anuntat Reghe. 


El a tinut sa aminteasca faptul ca Gigi Becali a fost singurul care a crezul in el in momentul in care a venit la Steaua. "S-a vorbit mult despre meritele la Steaua. Cred ca cel mai mare merit il are Gigi Becali. Cand am semnat cu Steaua "profesionistii" spuneau ca nu o sa ma prinda paltonul, cand am zis ca o sa luam titlul la 10 puncte radeau toti.

Asa ca Gigi Becali a fost singurul care a crezut in noi, ne-a lasat sa ne facem treaba iar noi am reusit sa realizam cel mai important obiectiv, si anume sa castigam campionatul la o diferenta mare de puncte. Ce s-a intamplat in Europa, faptul ca am scos Ajax, am fost la un pas sa scoatem Chelsea, e un lucru important ce nu poate fi sters foarte usor.

Iar ceea ce se discuta de valoarea antrenorilor, ca echipele copiaza ce facem noi la Steaua denota faptul ca noi am lucrat foarte bine. Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, vreau sa ne respectam. Ma refer aici la noi cei care suntem in focuri, antrenorii", a mai spus Reghecampf.

 

Începe recalcularea pensiilor din România. Turcan: Nicio pensie nu va scădea
BRAT

Modifică setările cookies