Regele fara regat | Hagi primeste o veste proasta, planurile de VIITOR sunt date peste cap

Regele fara regat | Hagi primeste o veste proasta, planurile de VIITOR sunt date peste cap

Gica Hagi si Viitorul primesc o veste proasta. Echipa formata initial la Constanta si mutata apoi la Chiajna ar trebui sa se relocheze la Voluntari, dar planurile Regelui ar putea fi spulberate.

Planul "Regelui" de a-si muta echipa, FC Viitorul, la Voluntari ar putea deveni istorie.

Echipa lui Gica Hagi, clasata pe locul 8 in Liga I in acest moment, ar fi trebuit sa se mute in micutul oras ilfovean Voluntari, dupa ce a semnat un acord in acest sens inca din 2013.

Cu toate acestea, scrie sportnews.ro, primarul Florentin Pandele vrea sa renunte la intelegerea cu Hagi, considerand ca proiectul consuma prea multi bani de la bugetul local.

In plus, Voluntariul are deja o echipa de fotbal care se afla la conducerea Seriei 1 din Liga a II-a si care ar putea promova la finalul sezonului.

Astfel, Hagi poate ramane fara 800 de mii de euro anual, suma cu care autoritatile din Voluntari se angajasera sa sponsorizeze Viitorul.

Echipa lui Gica Hagi ar fi trebuit sa-si schimbe numele in Viitorul Voluntari si sa evolueze pe un stadion de 10 mii de locuri, care ar fi urmat si el sa fie construit in oras.

Arena a ramas insa la stadiul de proiect, in timp ce acordul dintre autoritati si Viitorul are mari sanse sa fie rupt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies