Refuzat de Steaua, Wesley ajunge PE DRUMURI! Probleme mari pentru fostul GOLEADOR al Ligii 1! Cum il ameninta seicii milionari de la Al Hilal:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 08:07

	Refuzat de Steaua, Wesley ajunge PE DRUMURI! Probleme mari pentru fostul GOLEADOR al Ligii 1! Cum il ameninta seicii milionari de la Al Hilal:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Wesley s-a saturat repede de fotbalul arab si a incercat in aceasta vara sa se intoarca in Liga 1, unde a reusit sa impresioneze in ultimele 3 sezoane si a fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti straini din istoria fotbalului romanesc. Negocierile cu Steaua nu s-au concretizat insa, stelistii luand decizia de a renunta la o posibila mutare, dupa ce au fost instiintat ca brazilianul are probleme contractuale cu Al Hilal.

Refuzat in cele din urma de Steaua, Wesley poate primi o noua lovitura, dupa ce presa din Arabia Saudita a anuntat ca Al Hilal va lua masuri impotriva sa, dupa ce l-a somat sa se intoarca la antrenamente. Arabii il ameninta cu un proces la FIFA, argumentul fiind ca acesta a negociat cu Steaua, desi era sub contract.

Akhbaar24 mai noteaza ca Al Hilal pune presiune pe fostul jucator al Vasluiului si ii cere sa revina cat mai repede la echipa. In caz contrat, acesta va raspunde in fata FIFA.

In varsta de 33 de ani, Wesley isi poate incheia cariera in cazul unei decizii nefavorabile, riscand sa fie suspendat si amendat drastic. Cu toate acestea, atacantul s-ar putea intoarce la Al Hilal, pentru a evita un scandal si mai mare.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT