Rednic si-a facut calculele pentru campania de transferuri din vara: "Imi prelungesc contractul pe inca un sezon"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Aprilie 2015, 08:50

	Rednic si-a facut calculele pentru campania de transferuri din vara: "Imi prelungesc contractul pe inca un sezon"

Petrolul risca sa piarda si locul 3 pana la finalul sezonului. Dupa infrangerea suferita in fata Viitorului, Petrolul mai are un singur punct avans peste CSU Craiova. DETALII AICI

Inaintea meciului, Mircea Rednic a luat o decizie care a costat-o pe Petrolul - i-a scos din lot pe doi dintre cei mai buni jucatori, Teixeira si Geraldo. Rednic anunta schimbari importante in vara.

"Poate a intervenit si o teama pentru ca nu reusisem sa castigam precedentele trei meciuri de acasa. Inadmisibil la acest nivel, lipsa de concentrare, e foarte greu."

"E o nesiguranta de cand s-a declarat aceasta insolventa. Se fac greseli, noi ratam foarte mult, iar la orice greseala in aparare primim gol."

"Nu regret ca nu i-am pastrat in lot pe Teixeira si Geraldo. Cei doi nu mai au nicio sansa sa joace la Petrolul. Se vor pregati separat. N-au avut nicio oferta pentru ei in iarna, au fost oferte doar pentru Pablo de Lucas si Tamuz."

"E decizia mea sa mai raman inca un an la Petrolul. Nu am semnat inca, dar voi semna. Ei m-au vrut pe doi ani. I-am anuntat pe jucatori ca voi continua inaintea meciului cu Steaua", a declarat Rednic la DolceSport.

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies