Rednic se bazeaza pe trei jucatori: "Vor reveni la meciul de duminica!" Cei doi stelisti care l-au impresionat in meciul din Cupa

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2016, 12:36
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2016, 12:40

Dinamo 0-0 Steaua, in turul semifinalei din Cupa Romaniei

Mircea Rednic a avut mai multe absente in prima echipa, in meciul de Cupa cu Steaua. Filip a fost suspendat, iar Essombe si Ekeng nu s-au antrenat normal in saptamana dinaintea meciului. Cei trei vor intra pe teren cu Steaua duminica, in meciul de campionat din Stefan cel Mare.

"Am fost si eu obligat sa menajez anumiti jucatori. Ei au avut o zi libera in plus fata de noi. Au fost jucatori care au jucat, pentru ca Steaua nu are rezerve. Nici eu nu am rezerve. Pentru meciul de duminica sunt sigur ca vom fi si mai bine pregatiti si vom câstiga. Vom juca altfel, pentru ca un 0-0 nu ne mai convine. Voi avea mai multe solutii",

Steaua e o echipa buna, chiar daca au avut jucatori lipsa. Au folosit aceeasi tactica. Au avut o posesie buna si cei doi fundasi laterali ai nostri au avut mult de munca cu Hamroun, care azi a facut un meci foarte bun, si cu Enache. Ne-au surprins cu Tade ca el nu jucase. A jucat cât a putut, saracul.

In aceeasi situatie era si "Bizonul", care nu s-a antrenat in ultima saptamana. Essombe nu a putut fi recuperat. Are o entorsa. Era riscant. Va fi prezent la meciul de duminica. Mi-a placut Romario, a facut un meci bun. E un jucator pe care pot sa ma bazez", a spus Rednic dupa meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!