OFICIAL Rednic nu se oprește nici în aprilie! Transfer spectaculos la limita regulamentului

Mircea Rednic Kemar Lawrence UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:12
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:13

UTA Arad, echipa antrenată de Mircea Rednic, continuă să aducă jucători și în aprilie, cu câteva etape înainte de finalul sezonului.

Chiar dacă fereastra de mercato este închisă, UTA Arad l-a transferat pe Kemar Lawrence (31 de ani), un fundaș stânga jamaican, care are 77 de meciuri la echipa națională și care era liber de contract din august 2023, când s-a despărțit de Minnesota United FC, formație din Major League Soccer.

UTA Arad l-a transferat pe Kemar Lawrence

După o lungă perioadă de așteptare pentru viză, Kemar Lawrence a sosit la Arad săptămâna trecută, s-a antrenat cu echipa, iar UTA a anunțat oficial mutarea, luni seară.

Fotbalistul din Jamaica a semnat un contract până la finalul sezonului - doar 7 etape - însă există și opțiunea de prelungire pe un sezon.

Kemar Lawrence are un CV bogat. Pe lângă cele 77 de meciuri la echipa națională, jamaicanul a jucat aproape cinci ani la New York Red Bulls (2015-2020) și un sezon și jumătate în Belgia, la Anderlecht, formație care plătea 1,3 milioane de euro pentru a-l achiziționa, în 2020.

UTA a reușit transferul pe ultima sută de metri. Conform regulamentului FRF, cluburile pot înregistra jucători noi cu cel puțin 6 etape înainte de finalul sezonului - exact atât cât mai are de jucat UTA în play-out.

  • 146 de meciuri a strâns Lawrence la New York Red Bulls și 17 la Anderlecht

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!