Liga 1

Rednic mai face un transfer la Dinamo. Un jucator de Europa League va semna astazi cu echipa din Stefan cel Mare

Dinamo are un inceput de campionat foarte bun sub comanda lui Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 09:54
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 10:19

Nu mai putin de 16 transferuri a facut Dinamo in aceasta vara, echipa aratand extrem de bine sub comanda lui Mircea Rednic, spre deosebire de campionatele trecuta cand a terminat la mijlocul clasamentului.

Gnohere, Cerniauskas sau Anton s-au dovedit mutari castigatoare pentru formatia din Stefan cel Mare, care mai pregateste doua mutari, una in zilele urmatoare si una in iarna, in urmatoarea pauza de transferuri.

„Eu acum sunt multumit de lotul pe care il am la dispozitie. Saptamana asta o sa mai vina un mijlocas ofensiv, urmand ca maine sa semnam cu el. Nu este roman, dar a jucat si in Romania si a facut-o destul de bine. Mijlocas care poate sa joace al doilea varf, in stanga, in dreapta. Are viteza, tehnica buna. Eu cred ca am un lot bun, am concurenta pe fiecare post. Noi eram in discutii cu acest jucator si cu un jucator de la U Cluj care a spus ca poate sa vina din iarna. E un jucator tanar. Cel care vine maine (n.r. azi) a fost la o echipa buna din Romania, a jucat si in grupele Europa League”, a spus Mircea Rednic la Digi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies