Rednic despre Despotovici: "Trebuie sa avem rabdare cu Despotovici, dar doua luni e cam mult!"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 20:00
"NU MAI VREAU CA JUCATORII SA FIE BOTOSI PENTRU CA TOTI AU SANSE SA JOACE"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mircea Rednic s-a aratat multumit de lotul pe care il are acum la dispoztie, precizand ca jucatorii nu vor fi nemultumiti, pentru ca fiecare va avea ocazia sa joace. "Nu o sa aiba timp sa fie botosi. Avem meciuri multe, miercuri - sambata, si o sa joace toti. Pentru mine toti sunt titulari. Trebuie sa avem rabdare cu Despotovici, dar doua luni e cam mult. Usor-usor se integreaza, la antrenamente vad ca se intelege din ce in ce mai bine cu colegii.

Calitati are si trebuie sa profitam de ele. O sa fie greu, dar noi ne jucam sansele. Am incredere in baieti. Noi ne gandim la fiecare meci in parte si cel mai important este cel cu Universitatea Cluj de sambata. Cel mai important este sa nu facem greseli. Iar CFR a ajuns pe primul loc pentru ca a jucat foarte bine. Nu cred ca poate cineva sa-i conteste locul, chiar au echipa buna. Nu imi fac probleme pentru postul de fundas stanga, am solutii in lot. Ori Perja, ori Leonard, inca nu m-am decis, o sa vorbesc cu ei", a spus Rednic.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Rapid

rednic

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT