Liga 1

Rednic a explicat prima infrangere din campionat: "Am luat usor 3 rosii dar nu de asta am pierdut" De ce a fost trimis in tribune

Dinamo 0-2 CFR | Clujenii s-au impus dupa un meci in care gazdele au terminat cu 3 rosii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015, 23:06
Data actualizarii: Luni 14 Septembrie 2015, 23:12

Mircea Rednic a incercat sa explice esecul echipei sale in fata lui CFR. Clujenii s-au impus dupa ce au dominat tot jocul insa au fost si "ajutati" de dinamovisti, care au incasat 3 cartonase rosii.

Inainte de startul reprizei a doua, Rednic a fost si el trimis in tribune:

"Au avut posesie mai buna, probabil de aceea a si fost nervozitate in teren. I-am reprosat faza cu Goian, de aceea a si fost schimbat imediat. I-am zis ca a fost exact ca la Feussi, nu l-am bruscat, nu l-am injurat, daca nu avem voie sa mai vorbim asta e. Chiar si in 10, nu pierdeam meciul. A fost greu apoi cand a fost eliminat Filip.

Domnul arbitru nu dadea oricum nimic, nu e prima data cand are o atitudine severa fata de Dinamo. A fost un joc frumos, doua echipe care incearca sa joace, dar era greu sa mai egalam cu 2 eliminati. Vojnovic nu a fost in meci, se intampla, rezultatele sunt responsabilitatea mea, urmeaza meciul cu Botosani si trebuie sa revenim. Erau cartonase care se puteau evita. Am fost provocati, daca a ajuns Paun la 20 de ani sa provoace si faulturi si penalty-uri... L-am intrebat respectuos ce s-a intamplat si mi-a zis ca am avut vociferari. Dar oricum nu de asta am pierdut, am inceput prost jocul si le-am dat posibilitatea sa vina peste noi.

Au avut si un portar in zi mare, lasa ca nu e nimic, o sa castigam si noi la ei. E o prima infrangere care ne dezamageste. Am avut un meci greu in Cupa Ligii, trebuia sa menajez cativa titulari.", a spus Mircea Rednic.

CITESTE SI

Modifică setările cookies