RECORD urat pentru Steaua: daca pierde titlul intra in istoria Ligii I! Stelistii au castigat asa doua campionate:

RECORD urat pentru Steaua: daca pierde titlul intra in istoria Ligii I! Stelistii au castigat asa doua campionate:

Steaua are sapte etape in care trebuie sa tina de punctul avans in fata lui ASA daca vrea sa ia titlul pentru a treia oara la rand.

Liderul si-a pulverizat diferenta de puncte fata de urmaritoare pe care o avea la inceputul returului din acest sezon. De la 9 puncte, cat avea in fata lui CFR (pana la depunctarea clujenilor), campioana a mai ramas la o singura lungime in fata lui ASA Targu Mures.

Daca pierde titlul la final, dupa cele sapte etape ramase, echipa din Ghencea ar intra in istorie ca fiind clubul care a cedat un titlu pierzand cea mai mare diferenta de puncte pe care o avea la inceput de retur, incepand cu anul 1932.

Steaua nu a mai patit asa ceva, insa a 'suflat' doua campionate pana acum - unul lui Rapid ('98) si unul lui Dinamo (2006). De fiecare data, insa, diferenta fata de cele doua era mult mai mica.

In 1998, Steaua cucerea titlul in ultima etapa, dupa ce la inceput de retur era pe locul secund, insa la egalitate de puncte cu Rapid. In 2006, Dinamo termina turul pe prima pozitie, cu un punct in fata Stelei, iar echipa din Ghencea iesea campioana in vara.

AICI CLASAMENTUL LIGII I

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies