RECORD pentru Steaua! Meciul cu Dinamo a intrat in istorie! Campioana are cei mai multi suporteri pe teren propriu!

RECORD pentru Steaua! Meciul cu Dinamo a intrat in istorie! Campioana are cei mai multi suporteri pe teren propriu!

► Maine, "Final de Dosar" si Messi la Bucuresti - LIVE Sport.ro! ► Miercuri "Alege, Romania" - LIVE de la Casa Fotbalului toata ziua! De la 21:00 Romania versus Messi&Argentina in direct PRO TV si Voyo!

Steaua - Dinamo s-a terminat 1-1 si s-a jucat in fata a aproximativ 25.000 de spectatori, in Ghencea. Dupa partida, Steaua a devenit echipa cu cea mai mare asistenta de suporteri la meciurile de pe teren propriu in acest sezon.

La finalul turului, Steaua era depasita la acest aspect de Dinamo si de Petrolul, motivul fiind ca ros-albastrii au jucat cele mai multe meciuri din acest sezon in Ghencea, nu pe Arena Nationala, asa cum au facut anul trecut.

Steaua are o medie de 11.647 de fani pe teren propriu. Pe locul doi in acest clasament e Dinamo, cu 9.578, iar pe trei e Petrolul, cu 7.364 de suporteri in medie, acasa.

Tot la nivel de recorduri, Steaua - Dinamo e al doilea cel mai vizionat meci pe un station de fotbal in acest sezon, in Liga 1, in Romania. Primul ramane tot eternul Derby, jucat in tur, pe Arena Nationala - atunci au fost 29.000 de oameni.

Sursa: Liga1.ro

Giovani Becali vine la ORA EXACTA IN SPORT, vineri, de la 10:45, la PRO X!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trădări, lacrimi, promisiuni deșarte. Politica românească, în ultimele trei decenii
BRAT