RECORD pentru Steaua! Conducerea vrea SHOW total in meciul cu ASA Targu Mures! Ce urmeaza pe Arena Nationala:

RECORD pentru Steaua! Conducerea vrea SHOW total in meciul cu ASA Targu Mures! Ce urmeaza pe Arena Nationala:

Steaua vrea sa umple stadionul la meciul de titlu cu ASA Targu Mures.

Steaua - ASA Targu Mures se joaca miercuri, de la 21.30 pe Arena Nationala. Liderul poate pierde prima pozitie in cazul unui rezultat negativ - intrata in pauza de iarna cu avantaj mare in fata urmaritoarelor, Steaua are doar un punct peste ASA.

"Acest meci intruneste conditiile unuia care sa aduca cel putin 30.000 de spectatori la stadion. Pentru ca este un meci, dacanu unul traditional, cel putin din punct de vedere al incarcaturii momentului este unul care atrage", a spus Argaseala.

Presedintele Stelei spera astfel ca macar primele doua inele ale Arenei Nationale sa fie pline in meciul cu echipa din Targu Mures.

O singura data s-a intamplat in acest sezon de Liga I ca Steaua sa adune in meciurile de acasa o audienta-record: la 3-0 cu Dinamo, in tur, au fost 43.000 de oameni in tribunele aceluiasi stadion. In rest, doar cifre mult mai mici.

"Cu titlul pe masa se joaca din prima etapa, nu doar miercuri. Important e ca la ultima etapa noi sa avem titlul asigurat. Mai sunt sase etape si 18 puncte, iar meciurile nu vor fi usoare nici pentru noi, nici pentru celelalte echipe, inclusiv pentru Targu Mures", a precizat Argaseala.

Dupa acel derby cu Dinamo, de pe Arena, Steaua nu a mai reusit sa umple stadionul cand a avut meciuri acasa: cu Astra au fost 10.000 (scor 0-0), iar cu Rapid a pierdut cu 0-1 in Ghencea, in fata a 9.400 de oameni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies