RECORD de vis pentru Steaua! Cifrele arata ca echipa din Ghencea e tot mai aproape de titlu, chiar daca tremura pe final:

RECORD de vis pentru Steaua! Cifrele arata ca echipa din Ghencea e tot mai aproape de titlu, chiar daca tremura pe final:

Steaua are emotii pe final de sezon, dar statistica o face sa creada tot mai mult intr-un nou trofeu intern.

Al treilea titlu la rand pentru Steaua e cel mai important vis al jucatorilor si suporterilor in aceasta primavara. Nu conteaza atat de mult nici transferurile, nici eventuala participare in Liga pentru ei - doar un nou titlu.

ASA Targu Mures e acum la doar doua puncte in spatele Stelei, dupa ce a recuperat mult din diferenta, in timp ce Steaua a jucat slab in acest retur.

Campioana poate sa isi schimbe norocul - va juca pe Arena Nationala ultimele patru meciuri considerate pe teren propriu in Liga I. O decizie care poate insemna pierdere financiara, dar sportiv poate fi cel mai bun lucru.

35.000 de euro costa inchirierea primului inel de la cel mai mare stadion din tara pentru un meci, anunta Gazeta. Liderul din Liga I va iesi in pierdere, aproape sigur, de vreme ce are sanse mici sa umple acel sector in duelurile cu Otelul, ASA, Chiajna sau Botosani.

Statistica spune ca echipa campioana a facut o alegere foarte inspirata: cele 4 partide pana la final de sezon de pe Arena Nationala pot mentine invincibilitatea si pot insemna enorm in lupta pentru titlu. In 27 de meciuri jucate pe acest stadion in competitiile interne, Steaua, ca gazda, a cedat o singura partida, avand 20 de victorii si 6 egaluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mari probleme la Spitalul Colţea din Capitală, după ce blocul de sterilizare s-a defectat. Dezvăluirile făcute de un medic
BRAT
Modifică setările cookies