Reacție dură după Rapid - Dinamo 4-0: "E umilitor! Haos, nu e scăpată de retrogradare"

Rapid Dinamo Dumitru Dragomir Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 23:52
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 23:52

Dinamo a pierdut clar derby-ul cu Rapid, din Giulești, scor 0-4, în runda a opta din Liga 1.

Fără galerie la derby-ul cu Rapid, ca urmare a boicotului fanilor, Dinamo s-a văzut condusă din minutul 35, după un fault comis de Amzăr în propriul careu și transformat de Rrahmani.

Dumitru Dragomir: "Dinamo nu e scăpată de grijile retrogradării"

În actul secund, Rapid a reușit să se desprindă. Răzvan Oaidă (56), Claudiu Petrila (61) și Rrahmani (82) au punctat pentru giuleșteni, care au obținut cea mai clară victorie din acest sezon.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, spune că rezultatul este umilitor pentru Dinamo și avertizează echipa lui Ovidiu Burcă în privința retrogradării.

"Bunicel meciul. Primele 25 de minute, cât a ținut pressing-ul în jumătatea de teren a Rapidului, i-a ieșit lui Burcă. După 11 metri au cedat psihic cred. Să știți că Dinamo e scăpată de grija retrogradării. Vor avea meciuri grele. Chiar dacă Burcă a făcut lucruri bune la Dinamo, ceva nu merge. După 1-0 erau speriați, era haos în echipă.

Rrahmani e bunicel. Are calități de înaintaș. Face bine preluări, lovește binișor mingea. Apare în gura porții la timp, e jucător bun. Mă și gândesc la cel care l-a adus la Rapid. E un impresar bun. Nu știu cine l-a adus, dar e bun.

Bergodi a disciplinat echipa. Ioniță a încercat și el să dea gol, dar dacă dădea cele două pase, ceda rău de tot Dinamo. Putea să fie multe, dar și așa sunt multe. E umilitor", a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dinamo ocupă locul 10 în Liga 1 după 8 etape, cu 8 puncte. În runda următoare, "câinii" vor înfrunta FC U Craiova, pe teren propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!