Reactia oficialilor LPF dupa ce Pandurii au abandonat meciul de la Mures. Pe cine arunca vina

Reactia oficialilor LPF dupa ce Pandurii au abandonat meciul de la Mures. Pe cine arunca vina

Citeste si - Reactia lui Grigoras dupa retragerea Pandurilor de pe teren: "Am venit la fotbal, nu la patinaj". Rauta: "I-am zis lui Avram ca nu putem sa jucam si ne-a zis sa jucam, dar sa nu ne lovim"

Iustin Stefan, secretarul general al LPF, a fost singurul care a oferit o declaratie dupa evenimentele de la Targu Mures. Pandurii au abandonat meciul la pauza duelului cu ASA, la scorul de 0-2. Jucatorii au spus ca terenul este impracticabil.

"Liga a semnalat riscul unei astfel de situatii daca meciul este programat la o ora atat de inaintata (n.r meciul a fost programat la ora 18:00). 

Mircea Calin, directorul departamentului Competitii, nu are in atributii sa intre in direct si sa comenteze.

Am vrut sa incercam sa tragem meciurile mai devreme in aceasta perioada si ne-am lovit de refuzul detinatoarelor drepturilor TV.

E foarte complicat sa faci acest program, va invit la Liga Profesionista sa incercati.

Exista astfel de stadioane pentru ca aceasta este situatia infrastructurii din Romania.

A cui e vina in acest caz particular va stabili Comisia de Disciplina. Nu ne putem antepronunta.

La nivel de principii regulamentare, cel care stabileste practicabilitatea unui teren de fotbal este arbitrul. Marius Avram a stabilit ca terenul este practicabil. Asa a apreciat dansul, care este arbitrul si care are aceste atributii.

Comisia de Disciplina va judeca mai departe.

Observatorul LPF raspunde in privinta a tot ce inseamna stadion, cu exceptia suprafetei de joc. Arbitrul este singurul care ia decizia in cazul gazonului.

Trebuie sa discutati cu Targu Mures in privinta omologarii lor. Ei au ca stadion principal arena din Mures, iar ca rezerva pe cel din Cluj. Puteau sa joace la Cluj.

Nu trebuie sa aratam pe cineva cu degetul. Trebuie sa ne asumam situatia in care se afla fotbalul romanesc", a spus Iustin Stefan, secretarul general al LPF, la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies