Reactia oficiala a Stelei dupa decizia prin care Gigi Becali a pierdut marca "Steaua"! Anuntul facut in urma cu cateva minute

Reactia oficiala a Stelei dupa decizia prin care Gigi Becali a pierdut marca "Steaua"! Anuntul facut in urma cu cateva minute

Craiova - Steaua este astazi de la 20:30, pe ProTV

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucuresti inregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrată sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instantă in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea mărcii inregistrate de cel dintai. Tribunalul Bucuresti a respins această cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinută de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronuntat miercuri o decizie finală in acest proces, dand castig de cauză Clubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatură Milcev Burbea, specializată in litigii pe proprietate intelectuală. Printre paratii din dosar a fost si producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanta supremă a decis si anularea contractului de licentă incheiat de această societate cu clubul de fotbal, in 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

Comunicatul oficial al clubului

"In urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justiţie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea marcii Steaua Bucuresti, va facem cunoscut ca am luat la cunostinta si am demarat toate diligentele in vederea ducerii la indeplinire a acestei hotarari.

In aceeasi masura, ii asiguram pe suporteri si pe iubitorii de fotbal ca echipa noastră isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale.", scrie pe site-ul oficial al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies