REACTIA lui Marian Rada cand a aflat de planurile patronului: "Nu vrea sa discute cu nimeni!" Ce a facut dupa vestea 'schimbarii'

REACTIA lui Marian Rada cand a aflat de planurile patronului: "Nu vrea sa discute cu nimeni!" Ce a facut dupa vestea 'schimbarii'

Se anunta miscari la Rapid, acolo unde Dinu Gheorghe este favorit sa preia functia de presedinte.

Fostul sef de la Astra este in prezent fara echipa, iar venirea sa in Giulesti pare o chestiune de ore. Cum nu a dat inca un raspuns, Gheorghe este asteptat pana maine, iar daca va spune 'da', din iarna ar putea veni pe banca Rapidului Cristiano Bergodi, cel care a mai antrenat in Giulesti.

Daca vine Bergodi, inseamna ca Marian Rada va fi indepartat din functia de antrenor la Rapid. Rada este considerat 'omul bun la toate', fiind in dese randuri numit in functia de principal cand solutiile pentru banca tehnica erau in aer.

"S-A CULCAT!"

Dolce anunta ca antrenorul de la Rapid a fost instiintat despre schimbarile care urmeaza la Rapid, mutari care il pot afecta si pe el.

"Ce pot sa mai zic?.... Sunt la masa cu jucatorii. Chiar nu vreau sa comentez mai multe", au fost cuvintele lui Rada. Aseara, imediat dupa ce a aflat de negocierile intre Moraru si Dinu Gheorghe, Rada s-a culcat si nu a mai vrut sa discute cu nimeni, dupa cum anunta sursa citata.

In prezent, Rapid este intr-o situatie grea, pe locul 17 in Liga I, cu doar 9 puncte acumulate in 13 etape. Rada are de primit 14 salarii restante, dupa cum insusi admitea in urma cu doar cateva zile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies