Reactia lui Iordanescu, dupa ce a fost suspendat din nou: "Poate o sa ajung sa fiu arestat la domiciliu" 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2016, 17:25
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2016, 22:28

Edi Iordanescu a fost suspendat la meciul cu Steaua si amendat cu 40.000 de lei pentru ca a vorbit cu jucatorii la pauza meciului cu Astra. 

Iordanescu s-a declarat surprins de decizia de sanctionare a sa, precizand ca au mai existat cazuri similare, de antrenori suspendati care au discutat cu jucatorii pe parcursul jocului, dar care nu au fost in nici un fel sanctionate: "Sunt siderat. Nu prea am cuvinte sa comentez. Eu, la ce scenarii ar trebui sa ma gandesc acum!? Sau coincidente!? Daca am ajuns sa fiu judecat pe 'scarile de la National Arena'.

Actiuni similare cu a mea de la meciul cu Astra Giurgiu s-a produs in repetate randuri cu alti antrenori si sunt „n” dovezi in acest sens, iar atunci nu a mai fost suspendat nimeni. Regulamentul e interpretabil si asta nu e vina mea si nici a colegilor mei antrenori. Eu sunt doar dat ca exemplu. stiu ca sunt foarte bun, dar nu stiam ca provoc atata panica. Poate in viitor voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor!", a declarat Edi Iordanescu pentru site-ul oficial al clubului.

Narcis Raducan este socat de decizia data astazi de Comisia de Disciplina.

"Nu imi vine cred, nu am cuvinte... De exemplu, la meciul dintre Steaua si Dinamo, antrenorul Laurentiu Reghecampf a stat in spatele bancii si a dat indicatii non stop, asta desi era suspendat. E ciudat ca aceasta suspendare vine chiar inainte de meciul cu Steaua.", a spus Narcis Raducan pentru ProTV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!