Valeriu Iftimie Superliga

Reacția lui Iftime când a fost întrebat despre posibilele "alianțe" din Liga 1

Lupta pentru playoff se anunță mai interesantă ca oricând.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 12:30
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 12:36

După pauza de iarnă, Liga 1 promite să ofere un adevărat spectacol. Dacă CFR Cluj și FCSB sunt cât de cât sigure de prezența în playoff, pentru celelalte șase poziții lupta va fi una dură.

FC Voluntari (locul 3 - 37 de puncte), FC Botoșani (4-34), Universitatea Craiova (5-32), Rapid (6-32), Farul (7-29, un meci în minus), FC Argeș (8-28, un meci în minus), UTA Arad (9-27) sau Sepsi (10-25, un meci în minus) păstrează încă șanse de accedere la ”masa bogaților”.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, echipă ce a evoluat în playoff în ultimii doi ani, este de părere că nu există alianțe între echipele ce vor ajunge în primele șase. Tot el spune că echipa are nevoie de un impuls financiar, deoarece bugetul echipei s-a mărit.

"Față de anii precedenți, suntem în progres în privința jocului și a rezultatelor. E adevărat că financiar nu stăm bine anul ăsta, pentru că n-am făcut cele mai inspirate transferuri. Mă refer la vânzări. 

Mizam pe mai mulți bani de la Moruțan și mai mulți bani de la Chindriș. Nu pot să spun că sunt disperat, am alte resurse. Aduc doi-trei jucători buni. Trebuie să vindem ceva iarna asta. Obligatoriu, trebuie să aducem un fundaș central. Marius Croitoru hotărăște, nu eu.

Stau mai rău financiar, am mărit bugetul cu 500.000 de euro față de anul trecut. Academia de copii consumă mai mult, am făcut salariile mai mare, dar n-am făcut veniturile necesare.

Cred că Rapid nu poate să ajungă în play-off. E o prostie fără capăt (n.r. – că FC Botoșani este un aliat al FCSB). Nu văd aranjamente în play-off și nu cred într-un asemenea sistem. Nu cred în nicio alianță în play-off. 

Cine poate să-i convingă pe fotbaliști să facă o alianță? În timpul play-off-ului, unele echipe n-au miză și pare că, orice ai face, vei fi învinuit. Cred că în play-off vor veni CFR, FCSB, Craiova, Voluntari. O calificare în cupele europene ar fi ceva senzațional pentru noi", a spus Valeriu Iftime, la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!