Leo Grozavu FCSB Nicolae Paun Superliga

Povestea ”noului Busquets”, dorit de Becali la FCSB. A vrut să se lase de fotbal: ”Nu se putea întreține. Știți cât câștiga?”

Gigi Becali și-a ales prima țintă pentru următoarea perioadă de transferuri.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 10:36
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 10:39

Nicolae Păun (22 de ani) este fotbalistul pe care FCSB vrea să îl cumpere în această vară. Închizătorul  a impresionat la Sepsi în acest sezon, iar fostul său antrenor, Leo Grozavu, spune că în vară era aproape să renunțe la fotbal.

Tot el l-a comparat pe acesta cu Sergio Busquets, mijlocașul de la FC Barcelona. Grozavu crede că Păun poate face față la FCSB, dar consideră că pentru el ar fi mai bine să rămână până la finalul sezonului la echipa din Covasna, iar mai apoi să facă pasul la o echipă mai galonată.

Mă bucur pentru Păun că a intrat în vizorul celor de la FCSB. Aflasem și eu de interesul lor. Mă bucur, mai ales că băiatul a fost aproape să se lase de fotbal.

Povestea ”noului Busquets”

E la fel ca Busquets, bineînțeles păstrând proporțiile. Este inteligent în joc, vede bine jocul, pasează bine în regim de viteză și de presiune, dar Bucureștiul e dur.

Eu aș spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi, deși e foarte matur în joc. Mai trebuie să acumuleze la partea fizică. Este un băiat liniștit și foarte cuminte, atipic stilului de fotbalist din prezent.

Auzisem de interesul celor de la FCSB pentru el. Nicolae este un băiat modest, cu foarte mult bun simț în afara terenului. Depinde numai de el să reușească de acum înainte. Eu i-am oferit o șansă, când activam la Sepsi.

El voia chiar să se lase de fotbal. Nu se putea întreține, nu-i ajungeau banii. Știți câți bani câștiga? Avea un salariu în jur de 2.000 de lei. De aceea voia să se lase și să caute altceva.

Era pe la echipa a doua, apoi împrumutat la Târgu Secuiesc, la fel ca și Ștefănescu. Într-o zi, l-am chemat la prima echipă și nu a mai plecat. Este un fotbalist atipic. E foarte talentat. Este fundaș central și mijlocaș în fața apărării. 

Este venit din Oltenia, dar a mai trecut pe la Ardealul Cluj, după care a ajuns la Sepsi. În primăvara anului trecut, trebuia să debuteze, dar a apărut nenorocirea aia cu COVID-ul care ne-a măcinat”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!