VIDEO Reacția lui Dan Petrescu după ce a revenit la CFR Cluj: ”Mi-a fost dor de toți!” + verdictul dat despre finalul sezonului

Dan Petrescu CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 17:51
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 17:58

Dan Petrescu a fost marți prezentat oficial la CFR Cluj.

Ardelenii au fost conduși în ultimele etape de Francisc Dican și Ovidiu Hoban, asta după ce Adrian Mutu a plecat din Gruia în urma umilinței cu 0-4 în fața Corvinului Hunedoara din sferturile Cupei României.

Reacția lui Dan Petrescu după ce a revenit la CFR Cluj: ”Mi-a fost dor de toți!” + verdictul dat despre finalul sezonului

Dan Petrescu a revenit însă la CFR Cluj, iar misiunea sa este să câștige din nou campionatul cu ardelenii, având în vedere că în actuala stagiune titlul a fost adjudecat de FCSB, iar sezonul precedent, de Farul Constanța.

”Mă simt excelent. Îmi pare foarte bine că m-am întors. Tot timpul m-am simțit bine aici. Eram sigur că mă voi întoarce. Sper să facem iar treaba împreună cu echipa. De toată lumea mi-a fost dor. De oraș, de prietenii de aici pe care i-am făcut. De jucători, de fani. De toată lumea.

Mie nu-mi place să vorbesc. Mie îmi place să fac. Avem un singur obiectiv foarte clar, de a câștiga campionatul. E foarte clar. În momentul de față trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas și după să facem planuri pentru sezonul următor.

În momentul de față sunt trei echipe care se bat pentru locurile doi și trei. Una dintre echipele care va merge în cupele europene e CFR. În opinia mea, cei care au trecut pe aici au făcut treabă bună. Sper să pot ajuta echipa în ultimele meciuri cu experiența mea. Nu am timp prea mult să schimb ceva să fac miracole.

Una e când te uiți la televizor, alta e când îi antrenezi și stai toată ziua la televizor. O să vorbesc astăzi cu Dican și Hoban și o să-i văd pe jucători la antrenament, să-i văd clar. 

Jucătorii trebuie să-mi demonstreze în aceste trei meciuri că vor să rămână la CFR. La fiecare meci, suporterii au ajutat echipa. Sper din tot sufletul să-i facem fericiți la final de sezon”, a spus Dan Petrescu într-un interviu pentru CFR TV

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul etapei a șaptea

  • 1. FCSB - 49 de puncte
  • 2. Universitatea Craiova - 37 de puncte
  • 3. CFR Cluj - 37 de puncte
  • 4. Farul Constanța - 35 de puncte
  • 5. Rapid - 29 de puncte
  • 6. Sepsi OSK - 28 de puncte
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!