REACTIA lui CSU dupa ce a jucat cu Rapid ca in "Finala Ligii": "Unii nu stiu sa piarda! Craiova nu face jocuri de culise!" VIDEO

CSU a batut cu 2-1 in Giulesti, dupa ce a fost condusa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 11:34
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 11:51

La capatul unui meci controlat de Rapid, in care giulestenii au condus 50 de minute, CSU a marcat de doua ori in trei minute si a spulberat in mare parte sperantele Rapidului pentru un loc in Liga I si la anul.

Oltenii le-au stins lumina rapidistilor, iar dupa meci s-a lasat cu scandal: CSU a fost acuzata ca a jucat ca in "finala Ligii Campionilor", apoi jucatorii s-au luat la bataie pe teren, iar suporterii de la tribuna zero i-au injurat si scuipat pe antrenorii lui CSU - Cartu si Sandoi:

"Fazele acelea din final se mai intampla, la fotbal mai sunt si faze de asemenea fel. Unii nu stiu sa priveasca demn o infrangere, imi pare rau, e trist. A fost o stare de tensiune in randul ambelor tabere. CSU Craiova nu intra in jocuri de culise, noi am spus si cand eram pe ultimul loc ca vrem sa luam fiecare meci pas cu pas. Am ajuns pe 4. Am spus ca vrem pe podium, ne-am propus mai mult.

Suntem o nou-promovata si ne asteptam sa vina o cadere si in randul jucatorilor, pentru ca am avut si un ghinion total in acele partide, acele infrangeri consecutive. Am primit niste goluri de o ciudatenie incredibila, cum am luat cu Brasov, am luat la fel si cu Rapid.

Acuzatiile astea sunt nefondate, va spun sincer. Ne dorim sa terminam pe podium. Nu avem de ce sa stricam lucrurile bune care s-au facut in ultimul timp, eu exclud o asemenea varianta. Credeti ca nu noi plangem dupa punctele pierdute?

Nici nu vreau sa ma pun in situatia celor de la Rapid, pentru ca sperantele lor se legau de acest meci, de ceea ce puteau sa obtina aici. E normal sa fie frustrati, pentru ca suntem la fotbal, nu la teatru. Ce putem sa facem noi in situatia actuala? Exceptand aceste intamplari de aseara, pe Giulesti e o atmosfera fantastica, ei canta din primul pana in ultimul minut; aceste fapte care se intampla sunt reprobabile.

Clubul nostru nu stiu daca trebuie sa intre intr-o polemica de genul asta, sa facem vreo plangere, viata merge mai departe. Sincer, imi pare rau pentru situatia in care se afla Rapid in acest moment. Nu cred ca am retrogradat noi Rapidul, ei au patit asta din tur, cand au luat doar 11 puncte.

Cred ca si suporterii lor ar trebui sa inteleaga acest lucru si sa aprecizeze o echipa care isi joaca meciurile numai pe teren, cum suntem noi", a spus Emil Sandoi la Ora Exacta in Sport.

Iata clasamentul Ligii I. Mai e de jucat U Cluj - Astra, in etapa 32, astazi:

Modifică setările cookies