Reactia lui Becali dupa ce l-a transferat pe Enache: "Nu imi placea Papp, avea momente cand iesea din joc. Am dat 500.000 pe el"

Reactia lui Becali dupa ce l-a transferat pe Enache: "Nu imi placea Papp, avea momente cand iesea din joc. Am dat 500.000 pe el"

Becali a comentat transferul lui Enache de la Astra.

"Papp e un jucator bun dar are momente cand iese din joc. Cu Chiajna a facut multe greseli, eu nu vreau jucatori cu iesiri din joc. Enache acopera fostul de fundas dreapta, am platit 500.000 de euro pe el. Eu l-am dorit intotdeauna dar Reghecampf a insistat. Ei mai vor si un portar dar nu vad pe care si nu cred ca mai luam. Steaua poate intalni orice echipa din Europa fara sa se faca de ras", a spus Gigi Becali la Digi.

Despre lupta pentru campionat: "Nu mai avem cum sa pierdem campionatul, pentru ca suntem la 4 puncte, care inseamna 2, si ne apropiem si mai mult, la 1 punct, care nu inseamna nimic. Steaua nu mai lasa ghinionul sa decida nicioda, nici ghinionul nu ne mai face fata. E ca Barcelona, te bate si cu asta, basta. Te bate si iti mai da 3", a spus patronul Stelei.

Renegocieri contractuale la Steaua: "Nu am nicio oferta pentru Popa, i-am propus marirea salariului si extinderea contractului, nu a vrut la inceput dar acum o sa fac asta, am inteles ca vrea. Cu Hamroun o sa fac la fel, avea 10.000 pe luna si 2 ani de contract. A zis ca vrea si el mai mult ca e bun, a zis ca vrea 20.000, i-am zis bine, dublam suma, dublam si perioada, e pe 4 ani. Cei mai valorosi jucatori din echipa sunt Hamroun si Stanciu, trebuie sa le maresc salariul, nu pot sa ii tin asa."

Despre meciul cu Voluntari: "I-am zis lui Mitica sa il dea afara pe Ganea, vine el sa imi faca mie teorii el, ce sunt eu, arbitru. A zis ca bine, ca vorbit cu el sa nu mai iasa in public, i-am zis lui Mitica, eu vorbesc cu jucatorii daca e nevoie, sa nu mai joace niciun minut sezonul asta"

Despre National Arena: "Eu nici daca ma las de fotbal si desfiintez Steaua nu imi asum raspunderea sa fac puscarie. Eu in viata mea nu mai fac nimic care 1% e riscant sa fac puscarie. Eu l-am pus pe Lutu sofer, ca daca cumva fac accident si intru in puscarie. Zi-mi ce sa fac eu tehnic sa repar si apoi joc, nu sa imi asum eu. Eu nu conving pe nimeni, eu daca jucam pe Nationl Arena dau comunicat ca eu nu am fost de acord".

Steaua isi face baza de pregatire: "Cea mai frumoasa baza din Europa va fi facuta intr-o padure, cea mai frumoasa din Europa, vara. Nu va zic ca apoi spuneti ca tai padurea. Tai doar cu aprobari de la Primarie, mediu, minister, tot, altfel nu pun lopata. Dar eu nu tai lopata, fac terenul unde e loc. Am si la Baneasa si la Voluntari loc, sa vad unde aleg"

Despre Mihai Stoica: "Mihai e distrus dupa fotbal, ma suna mereu, patroane aia, fac aia, fac aia, i-am zis stai linistit sa nu te prinda justitia ca faci lucruri la club. Lui ii e frica sa nu faca ceva sa revina la puscarie. Eu am facut un an semi-deschis, ieseam afara, socializam, el a stat numai in puscarie, isi revine greu"

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia sedinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies