Liga 1

Reactia FABULOASA a lui Pancu: "Am ORGASM cand ii vad pe stelisti la gard! Nici nu se mai numesc Steaua, asta e FCSB!"

Steaua 0-1 Rapid | Daniel Pancu a oferit declaratia zilei dupa meciul castigat surprinzator de Rapid in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Februarie 2015, 23:09
Data actualizarii: Duminica 22 Februarie 2015, 23:21

"E o mare realizare sa bati Steaua in Ghencea, mai ales pentru suporteri. Ei au dominat fondul sonor, asa ma si asteptam.

Era extrem de important sa luam macar un punct, uite ca am luat trei. A contat si ca am jucat chiar cu Steaua, inca de la primul meci din acest an. Este extraordinar ca nu am luat un punct, ci trei, asa ca stiu cat de mult conteaza ca am facut primul pas cu dreptul.

Stiu acum, garanatat, ca vom juca fiecare meci pe Giulesti cu stadionul plin. Sunt convins.

Eu, in mod normal trebuia sa fac plangere la UEFA, cand eram la Besiktas si am jucat aici, trebuia sa fac o plangere la UEFA! Am evitat sa fac un scandal monstru, stie si MM Stoica. A fost atunci si cu fanii, injurii, si crainicul stadionului, toti, au facut niste gesturi xenofobe si de toate felurile! Ce a fost atunci! Dar am zis ca se potolesc... iata ca ei continua de ani de zile.

Asa ca e placerea mea maxima sa-i vad la gard pe fanii Stelei, aproape ca am un orgasm cand ii vad acolo la gard. Sa-si vada de treaba lor, sa ma lase pe mine in pace, ca nu e normal sa se poarte asa cu mine. Azi nu se mai numesc Steaua, se numesc FCSB, de asta am si scandat impotriva lor, impotriva carei Stele am injurat, ca tot spuneti ca injur!?

Din 2004-2005, cand a fost acest meci si eram la Besiktas, numai asa ceva imi aud urechile, MM Stoica stie ca am evitat atunci si un scandal diplomatic!

Strainii sunt indoctrinati deja cu tot ce inseamna Rapid. Isi dau si ei seama la echipa joaca. Este obligatoriu sa ramanem cu picioarele pe pamant. Am obtinut o victorie mare, pe un teren dificil, pe care nu stiu cate echipe au batut si cate mai pot bate!", a spus Daniel Pancu la Digi, dupa meci.

Modifică setările cookies