CSU Craiova CSM Ramnicu Valcea Liga I Liga 1

Reactia conducatorilor lui CSU, dupa anuntul ca echipa va fi RETROGRADATA! Ce spun oltenii despre dosarul de la TAS

Un anunt bomba a fost facut in acest weekend, oficialul unei divizionare secunde spunand ca CSU Craiova va fi retrogradata de TAS (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015, 13:08
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 13:20

Oficialii Universitatii Craiova au reactionat prompt dupa ce Dan Lazarescu, presedintele Academicai Arges, a dezvaluit ca omologii de la CSM Ramnicu Valcea si-au depus licenta de promovare.

Acesta a spus ca, din informatiile obtinute, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va retrogradata CSU Craiova, locul avand sanse sa fie luat de Ramnicu Valcea, formatie care disputa in aceasta perioada un Play Out in Seria a II-a a ligii secunde (MAI MULTE DETALII AICI).

Felix Grigore, directorul executiv al CSU Craiova, a comentat prompt, acesta explicand situatia clubului. Oficialul oltean nu crede ca echipa din Craiova va fi retrogradata si spune ca Ramnicu Valcea a mai pierdut doua procese la FRF in aceasta speta. 

"Inainte de a da explicatii pe seama acestui subiect, recomand doua lucruri celor de la Academica Arges: 

1) sa incerce sa promoveze sportiv, pentru ca este mult mai frumos (se chinuie de cativa ani cheltuind bani frumosi)

2) inainte sa iti spui parerea public, intreaba un profesionist! Ca sa stii despre ce este vorba (in afara de mine, mai sunt cativa foarte buni care va pot lamuri)

Explicatie: CS Universitatea Craiova nu este parte in acest proces si implicit nu i se poate lua un drept (castigat cu multa ardoare). CSM Rm. Valcea se judeca cu FRF si LPF, iar sansele de castig sunt extrem de mici, tinand cont de faptul ca au pierdut deja de 2 ori pe speta asta", a notat Felix Grigore pe o retea de socializare.

Modifică setările cookies