7 mai, sarbatoare sau zi de inmormantare? Cand decid judecatorii daca Becali mai poate folosi numele "STEAUA": "Vor ca Steaua sa nu mai existe! Echipa, coeficient, NIMIC!"

Zi importanta pentru viitorul Stelei.

UPDATE 15:40 Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor anunta pe 4 mai daca Gigi Becali mai poate folosi sau nu numele "Steaua". Ar putea fi o decizie care sa strice sarbatoarea de pe 7 mai, cand stelistii celebrau 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor.


UPDATE 11:00 Dupa ce a fost la Tribunalul Bucuresti, Becali s-a dus intr-un alt proces la Curtea de Apel Bucuresti, unde a vorbit despre situatia cu Armata:

"Ei vor acum sa nu se mai numeasca Steaua. Adica Steaua sa nu mai existe, nici echipa de fotbal, nici coeficient UEFA, adica o rautate, o dusmanie pe care nu o inteleg."

"In toate motivarile de la Registrul Comertului si OSIM scrie asa: FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti, dar Steaua este un substantiv comun, nu il poti interzice niciodata. Dar sa nu se faca o confuzie intre Steaua mea si a lor. Eu am fotbal club, ei nu au fotbal, nu e nicio confuzie"


Gigi Becali este prezent in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti in procesul cu CSA Steaua pentru brandul echipei de fotbal.

CSA cere instantei sa constate ca Armata este unic proprietar al marcii. Daca acest lucru se va dovedi adevarat, atunci Becali ar putea fi obligat sa plateasca pentru a mai folosit "Steaua" in numele echipei de fotbal.

Dupa meciul cu Viitorul lui Hagi, castigat cu 3-0, Becali declara ca va schimba din sezonul viitor numele echipei sale in "Fotbal Steaua".

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies