Tibi Balan Sportul Studentesc Steaua Superliga

Razboi pe Balan! Steaua n-are NICIO sansa sa-l mai ia! Ce echipa l-a vrut pentru Champions League:

MM incearca sa-i faca un ultim cadou lui Levy in perioada de transferuri. Il vrea pe Tibi Balan, care ar putea sa acopere orice post in linia de mijloc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2011, 14:24
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2011, 14:27

Patronul Sportului, Vasile Siman, spune ca jucatorul sau a negociat cu mai multe echipe in aceasta vara si il acuza pe managerul Stelei. MM a discutat cu Balan, chiar daca nu avea acordul clubului de care apartine fotbalistul.

Siman e furios din cauza memoriului depus de Balan la comisiile LPF. E dezamagit de caracterul acestuia si il anunta ca nu reusi sa plece gratis de la Sportul!

"Balan vorbea si cu U Cluj, si cu Galatiul, dar nu voia sa se inteleaga cu nicio echipa. Era in discutii cu niste impresari care ii promisesera luna de pe cer daca ramane liber de contract, de aia a asteptat un moment in care sa nu fie platit pentru a depune memoriu! Trebuie sa ai un anumit tip de caracter ca sa urasti un club care ti-a dat atatea lucruri cate i-a dat lui Sportul.

Poate ramanea la Electromagnetica, pentru ca la Rapid domnului Hizo nu-i placea ca-si facea freza cu gel. Nu accept sa nu fiu respectat! Imi asum orice risc, indiferent despre cine vorbesc! I-am zis lui Gigi ca nu e normal ca Steaua sa discute cu jucatorul daca e sub contract, mi-a zis ca asa e si ca MM a discutat cu el", a spus Siman la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!