Rasturnare de situatie in cazul lui Papp? Jucatorul nu e asa sigur ca va juca la Steaua si sezonul viitor: "Am si alte oferte!"

Rasturnare de situatie in cazul lui Papp? Jucatorul nu e asa sigur ca va juca la Steaua si sezonul viitor: "Am si alte oferte!"

Fundasul dreapta este dorit de mai multe echipe insa are oferta de transfer din partea Stelei.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat saptamana trecuta ca Steaua a ajuns la o intelegere cu Paul Papp pentru ca acesta sa se transfere la Steaua, insa jucatorul spune ca nu este nimic sigur in privinta viitorului sau.

"Ma bucur ca sunt apreciat, eu o sa-mi fac treaba cat mai bine pana la finalul contractului meu. Daca dansii o sa-mi propuna ceva, atunci o sa analizez situatia cu agentul meu si vom vedea mai departe. Ma simt foarte bine aici si sunt motivat de fanii Stelei. Ma felicit ca am ales acest club, desi am avut cateva oferte si din Serie B", a spus Papp pentru Digi Sport.

Papp a venit sub forma de imprumut iar stelistii vor sa il transfere definitiv, dupa ce acesta s-a impus pe postul de fundas dreapta, reusind sa marcheze doua goluri importante pentru Steaua, ultimul in derby-ul cu Dinamo, in victoria campioanei cu 3-1.

Merita sa plateasca Steaua 500.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Papp? (6746 voturi)
 
Da
89.61%6045 voturi
 
Nu
10.39%
701 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies