Liga 1

Răspunsul cu care Dusan Uhrin a stârnit hohote de râs la conferința de presă! De ce nu vorbește limba română

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a stârnit hohote de râs la conferința de presă, când i s-a amintit de cei care l-au criticat pentru că nu vorbește limba română.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 14:44
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 14:47

Chiar dacă a antrenat de mai multe ori în România, unde a venit prima oară în 2007, la Poli Timișoara, Dusan Uhrin răspunde la conferințele de presă în limba engleză, chiar dacă înțelege aproape perfect întrebările adresate de jurnaliști în limba română!

Răspunsul cu care Dusan Uhrin a stârnit hohote de râs la conferința de presă

Cehul a dezvăluit motivul pentru care nu vorbește în limba română la interviuri și conferințele de presă.

„Dacă o să vorbesc în limba română, nu o să mă înțelegeți. Asta e sigur!”, a spus Dusan Uhrin, după care a continuat: „Limba cehă nu e latină, deci e foarte greu. Pe Lucescu nu l-am auzit niciodată vorbind în rusă la conferinețele de presă, și a stat acolo mai mult decât am stat eu aici. 

Așa, și eu vorbesc puțină germană. Dar nu o să mă înțelegeți. Nu pricep de ce alții sunt concentrați pe acest detaliu, eu nu sunt focusat pe munca lor!”, a mai spus antrenorul ceh.

Dinamo se pregătește pentru deplasarea de la Botoșani, programată vineri. ”Câinii” sunt ”blocați” pe locul 14, cu două etape înainte de finalul play-out-ului, astfel că vor juca barajul pentru rămânerea în prima ligă cu ocupanta locului trei din Liga 2.

În prezent, Hermannstadt ocupă ultima treaptă a podiumului în eșalonul secund.

Modifică setările cookies