Rapidistii se pregatesc pentru Liga I insa FIFA ii poate trimite inapoi in "B": "Daca nu platim datoriile, ne pot retrograda"

Patronul Rapidului are si vesti bune dar si vesti mai putin bune pentru fanii rapidisti.

Moraru anunta ca salariile vor fi platite la zi insa clubul nu poate iesi din insolventa, mai ales ca FIFA tocmai ce a dat cateva decizii nefavorabile giulestenilor:

"Venim cu felicitari pentru toti romanii si prietenii romanilor, ne bucuram si de rezultatele pe care le-am avut, sper s-o tinem tot asa si sa promovam. Nu am venit la stadion pentru ca nu vreau sa aduc ghinion, de cand nu vin echipa merge bine. Mai avem mult de lucru, vom intarii echipa in iarna. In iarna o sa aducem sase jucatori, doi atacanti, jucatori de banda si ceva la centru.

Acum cateva zile a venit o decizie de la FIFA ca mai avem de platit vreo 480 de mii de euro, mai sunt inca 12 dosare pe rol numai la FIFA, am contestat dar e nevoie de timp pentru a solutiona toate dosarele. Iesind din insolventa si avand aceste decizii, nu ne ajuta deloc, vom fi penalizati, poate retrogradati", a spus Valerii Moraru.

Ati spus de cateva ori ca voiati sa plecati de la Rapid, sa lasati actiunile, ce v-a facut sa va razganditi?
Moraru: Nu am avut alternative, din pacate nu a venit nimeni langa noi. Fiind responsabil, nu am putut sa las echipa intr-o situatie atat de grea.

Spuneati in trecut sa ati mai vorbit cu domnul Copos, l-ati mai sunat, mai stiti ceva de dansul?
Moraru: Nu l-am sunat, nu am mai vorbit demult, stiu sigur ca nu vrea sa se intoarca in fotbal. Daca vrea cineva sa vina in actionariat la Rapid, usile sunt deschise.

Baietii si-au lustrurit ghetele pentru Mos Nicolae?
Moraru: Pana pe data de 20, dupa cum am promis, vom fi cu salariile la zi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies