Rapid vrea un jucator de NATIONALA! Transferul incredibil pentru ultimul loc din Romania! Ar fi mutarea anului in Giulesti:

Rapid vrea un jucator de NATIONALA! Transferul incredibil pentru ultimul loc din Romania! Ar fi mutarea anului in Giulesti:

Rapid incearca sa transfere un jucator cu prezente la echipa nationala a Romaniei.

Dan Nistor este numele cu care Dinu Gheorghe vrea sa dea lovitura la Rapid. Dupa ce au plecat 14 jucatori, giulestenii trebuie sa-si intareasca lotul, pentru a-si creste sansele de ramanere in Liga I si din sezonul urmator.

In plus, in iarna ar putea sa mai plece dintre ei, nucleul de baza al echipei urmand sa se coaguleze in jurul unor nume ca Martin, Al. Coman, Pancu, Draghia, Bornescu sau Rui Miguel.

Nistor a plecat de la Pandurii la Evian in 2013, pentru 800.000 de euro, insa nu a prins decat cateva partide in Ligue I, asa ca a fost cedat tot la Pandurii, sub forma in imprumut.

Acum, francezii l-ar putea lasa sa joace in Giulesti, scrie Digi, care mai anunta si ca jucatorul ar fi foarte interesat de o lupta pentru un obiectiv clar - evitarea retrogradarii -, fata de un retur de sezon lipsit de obiective, adica o mentinere la mijlocul clasamentului.

Dan Nistor are 26 de ani si este cotat acum la 850.000 de euro; cand a plecat din Romania el valora 1,8 milioane de euro. El a adunat pana acum patru meciuri la echipa nationala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies