"Rapid va fi un club de invidiat!" Dinu Gheorghe a acceptat oferta lui Valerii Moraru si va fi noul presedinte al Rapidului

"Rapid va fi un club de invidiat!" Dinu Gheorghe a acceptat oferta lui Valerii Moraru si va fi noul presedinte al Rapidului

Dinu Gheorghe a acceptat, dupa mai multe zile de negocieri, oferta facuta de Valerii Moraru, actionarul majoritar al Rapidului. Acesta va ocupa din nou functia de presedinte si spune ca echipa se va salva de la retrogradare.

Situatia in cadrul conducerii Rapidului pare in sfarsit sa se clarifice. Ofertat de mai bine de o saptamana de Valerii Moraru, dupa demisia de la Astra, Dinu Gheorghe a acceptat sa revina la echipa care i-a oferit unele dintre cele mai mari satisfactii, urmand sa ocupe din nou functia de presedinte.

Chiar daca in urma cu mai multe zile se ferea sa confirme revenirea in Giulesti, Dinu Gheorghe si-a dat pana la urma acordul, iar acum se pregateste sa "intre in paine".

Dinu Gheorghe a vorbit pentru prima data despre situatia de la club, acesta spunand ca Valerii Moraru a fost de acord sa achite toate restantele financiare si sa se implice financiar. Actionarul ar fi oferit garantii ca vor fi platite toate salariile restante.

"Lucrurile merg inainte la Rapid si se aseaza pe un drum bun. E putin mai bine ca inainte si Rapid va fi, probabil, in cel mai scurt timp, o echipa fara mari probleme. Financiar, in primul rand. Rapid era condamnata, dar speram ca se va reusi ca aceasta echipa sa fie salvata de la retrogradare. Restantele ramase sunt din perioada decembrie 2013 - iunie 2014 si le vor plati saptamana viitoare. Pana in decembrie 2013 au fost platiti jucatorii, nu mai sunt probleme. De saptamana viitoare, Rapidul va fi un club de invidiat, cu salariile la zi. Jucatorii vor fi platiti si pentru restul lunilor si lucrurile vor intra in normalitate", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.

"Domnul Moraru mi-a garantat ca la vara Rapid va iesi din insolventa. Eu imi doresc, daca va fi sa fie, ca Rapid sa scape de probleme la finalul sezonului", spunea Dinu Gheorghe in urma cu cateva zile.

De asemenea, mai noteaza Digisport, Moraru ar fi fost de acord sa puna la dispozitie si un buget de transferuri in urmatoarea perioada de mercato.

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies