OFICIAL Rapid și-a prezentat noul director executiv

Rapid marian mihail Superliga Dan Șucu, Victor Angelescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 14:32
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 14:32

Rapid a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial, numele noului director executiv al echipei.

Marian Mihail va ocupa postul de director executiv, după ce a condus în ultimii trei ani departamentul juridic al clubului din Giulești.

Cel mai probabil, Mihail va avea atribuțiile pe care le-a avut, până nu de mult, Daniel Niculae, fostul președinte al clubului.

În CV-ul lui Marian Mihail se regăsește și o experiență de șapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, pe vremea când echipa evolua în Championship (eșalonul secund din Anglia).

Marian Mihail, noul director executiv de la Rapid

Le mulțumesc acționarilor pentru șansa oferită de a face acest pas în față în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze și ea la cel mai înalt nivel. 

Cresc investițiile în latura sportivă, cresc și așteptările în latura administrativă. Trebuie să ținem pasul!”, a spus Marian Mihail.

Rapid avea ca obiectiv accederea în cupele europene la finalul acestui sezon, dar obiectivul a fost ratat. Giuleștenii, care au încheiat sezonul regulat pe locul doi, au ajuns pe locul șase la final de sezon.

În play-off, rezultatele nu au fost cele așteptate de conducerea clubului. Rapid a înregistrat o singură victorie, un singur rezultate de egalitate și nu mai puțin de opt înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!